Workshop Schijf 23 augustus 2003

 

?s Morgens bij het opstaan had ik al het gevoel dat ik niet helemaal helder van geest was, er broeide iets in mijn systeem. Dat bleek al snel tijdens de workshop, want al vrij snel werd ik overgenomen en ging ??onderuit??. Ik hoorde alles om me heen en even later ben ik weer opgestaan.

Echt prettig voelde ik me niet, de tranen zaten aan de oppervlakte, had pijn in mijn buik en voelde me lamlendig. Na de lunchpauze ben ik bij de 2de ronde op de mat gaan liggen en voelde dat er iets gebeurde, maar bij de vraagronde van CHAAS voelde het nog steeds niet goed, het leek net of mijn hele systeem verdoofd was en er een explosie moest plaatsvinden. Bij de 3de ronde stond ik in de kring. CHAAS zei iets en wam daar ging ik onderuit.

Het mooie was, dat ik alles weer hoorde, maar dat er een sterke woedende kracht naar buiten kwam, die er duidelijk uit mocht, maar het bijzondere was, dat terwijl ik daar lag er door mij heen ging dat ik nog de keuze kon maken tussen blijven liggen en de negatieve kracht eruit of gewoon opstaan en weer in de kring te gaan. Ik heb heel bewust gekozen om die energie eruit te laten komen, wat dan ook gebeurde met behulp van CHAAS. De opluchting was groot en de helderheid weer terug.

LdVH

Plaats onbekend, 23 augustus 2003