Hoger gevoel vanuit je hogere zelf

 

De fase waarin je moet doen wat je gevoel zegt, wordt nu naar het hoger plan/bewustzijn gebracht.

1e fase
In de eerste fase wordt men er op getraind om te doen wat je gevoel je ingeeft vanuit het hart, deze omzet in gedachten en daarna in handeling in het aardse. Verder dat het bewustzijn/de geest samenwerkt met je gevoel vanuit je hart.

2e fase
De tweede fase houdt in dat de mens nu vanuit zichzelf kan controleren of zijn/haar gevoel vanuit het hogere zelf via het hart, of vanuit het lagere zelf via het hart komt. Als alle handelingen vanuit het hogere zelf komen dan handelen we vanuit de 4e dimensie, gestuurd vanuit de 5e dimensie.

Controle oefening

De mens kan vanuit zichzelf zelf controle uitoefenen/controleren of het gevoel vanuit het hogere zelf komt of vanuit het lagere zelf. Als bij jezelf een gevoel op komt via het hart, dan kun je dit  als volgt controleren:

1e controle
Je stemt je af in gedachten op GOD, en vraagt in gedachten of het gevoel vanuit de Goddelijke bron komt en/of je hoofd JA of NEE mag schudden.

2e controle
Je stemt je af in gedachten op GOD, en vraagt in gedachten of het gevoel vanuit jezelf en/of ego komt en/of je hoofd JA of NEE mag schudden.

3e controle
Je stemt je af in gedachten op GOD, en vraagt in gedachten of het gevoel vanuit het lagere en/of negatieve sferen komt en/of je hoofd JA of NEE mag schudden.

Algemeen

We hebben meerdere soorten emoties/gevoelens vanuit het hart. Onze persoonlijke emoties en gedachten zouden we moeten kunnen beheersen dan ben je vrij (het pad van verlichting). De emoties/het gevoel en gedachten vanuit GOD via je hart/hogere zelf, als je daarvan bewust wordt dan is dit het pad aangegeven vanuit het licht.P>

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 5 januari 2004