De workshop

 

Tijdens de workshop werken we aan de bewustwording van energieën. Men kan leren onderscheid te maken wat een positieve energie en wat een negatieve energie is. Ook kan men bewust worden van wat onze eigen energiehuishouding is.

Eveneens wordt er gewerkt aan de taal van ons gevoel. Dit houdt in, dat we bewust moeten gaan worden van de taal van ons gevoel en dat we daar op kunnen gaan bouwen zodat deze omgezet kan worden in zelfvertrouwen.

Op de workshop wordt er gewerkt op/aan de vierde en vijfde dimensie zodat we er ons bewust van worden wat deze dimensies inhouden. En dat dit op een gegeven ogenblik volledig in ons bewustzijn zal doordringen (ontwaken). Dit wordt gedaan zodat we dit bewust kunnen vertalen in de derde dimensie. De derde dimensie = hoogte, lengte en breedte. Onze aardse wereld, materie.

CHAAS is het tussenfiguur tussen de andere wereld en deze wereld.

Wat is heldervoelendheid? De heldervoelende mensen zijn de spirituele mensen van de toekomst. Deze mensen voelen zich meestal niet zo goed in deze wereld. De aandacht aan dit onderwerp wordt op een manier gegeven zodat iedereen dit kan begrijpen en bewust kan worden van hun heldervoelendheid en wat ze met deze heldervoelendheid kunnen doen. De inzichten die je verkrijgt omtrent deze wereld, kunnen je leven verruimen.

Veelal wordt ook informatie doorgegeven vanuit de Kosmos betreffende veranderingen en planning voor de aarde en lichtwerkers.

De workshop is gebaseerd op de universele wetten. Deze wetten gelden ongeacht welke religie men heeft, of dat men wel of niet in een GOD gelooft.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 11 januari 2004