Elohim inwijding

 

Deze inwijding opent de kanalen van en naar ELOHIM. Tegelijkertijd zal de fase worden ingeluid van bewustwording/bewustzijn in het zijn van de 4e dimensie en de bewustwording/bewustzijn van de 5e dimensie. Als men in vol bewustzijn in de 4e dimensie verkeert, kan men ook in vol bewustzijn de informatie ontvangen vanuit de 5e dimensie.

De voortgang in je proces is bepalend, om in die mate de informatie te kunnen ontvangen vanuit de 5e dimensie. De informatie omvat o.a. de planning van het Goddelijk Plan voor de aarde en tevens jouw persoonlijk stukje hierin.

Op dit moment wordt de aarde geregeerd vanuit de hiërarchie van ELOHIM.

Tijdens de inwijding worden er 12 kanalen geopend en het 13e kanaal. Men wordt aangesloten op de 12 families (pilaren waar de aarde uit is opgebouwd), de 13e is de Quint. Over de Quint mag nog geen informatie worden verstrekt.

Het doel van deze inwijding is dat de lichtwerkers op aarde beter hun werk kunnen gaan uitvoeren. Er komt meer begrip/bewustwording/ontwaken op het Goddelijk plan voor de aarde. Men gaat dit stap voor stap op eigen niveau zien en begrijpen. (bewustzijn in het zijn van de 4e dimensie) De spirituele kwaliteiten worden sneller ontwikkeld en de stap wordt gezet naar de bewustwording van de 5e dimensie.

Verder ontvangt men Kosmische instrumenten:

  1. Kroon met 12 parels van "RATU MUTIARA" (Koningin van de Parels)
  2. De Kosmische gele diamant, deze komt in je hart
  3. één van de 12 kanalen wordt groter en breder aangesloten. Dit  kanaal is de verbinding die voortkomt uit je Kosmische familie.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 9 maart 2004