De nieuwe wereld

 

Het beloofde land wat GOD Profeet MOZES beloofd heeft

De heldervoelende mens is de nieuwe spirituele mens vanuit de toekomst. Met andere woorden: in de toekomst zullen alle mensen heldervoelend, helderwetend en helderziend zijn vanuit de gedachten en/of 4 dimensionale beelden.

Eén (1) generatie en de wereld is anders.

De heldervoelende mens wil geen zware energie meer voelen en geeft via de gedachtekracht de orders om met behulp van de engelen de zware negatieve energie terug te sturen naar het gebied wat GOD aangeeft.

Als 144.000 mensen deze handelingen op aarde uitvoeren krijgen wij een andere wereld en geven we dit door aan de nieuwe generatie. Als de energiesferen zijn schoongemaakt dan is het helder om ons heen.

Verder zijn er al hoogbegaafde, heldervoelende en helderwetende mensen aanwezig. Zij zijn zich ook bewust van deze gaven/eigenschappen. Zij kunnen de leugens en de onwaarheden voelen en weten dat er iets niet klopt. Het is voor deze mensen moeilijk om te kunnen functioneren in de maatschappij die soms uit onwaarheden en/of leugens is opgebouwd. Deze mensen snappen vaak niet dat de omstanders het niet zien en/of voelen. Als men niet heldervoelend is gaat men alleen uit van het hoofd en/of wat organisaties op papier gezet hebben, dus alleen de buitenkant.

Als de heldervoelende mens zich door de jaren heen ontwikkeld heeft dan kunnen de leugens en/of onwaarheden niet plaatsvinden. Deze mensen kunnen alleen optimaal functioneren als alles transparant en kristalhelder is. Daarom heeft Engel Gabriël het over het kristallen tijdperk.

De nieuwe heldervoelende mens deelt zijn gevoel en emoties met anderen zodat er geen onevenheden kunnen ontstaan. Daardoor krijgen we het eenheidsgevoel gebaseerd op de vrije wil, eenheid in verscheidenheid.

Voor de Lichtwerkers is er nog heel veel werk aan de winkel. Alles is belangrijk en men zal zien dat er resultaten komen en zijn, waar de heldervoelende mensen aan kunnen refereren.

We zijn op weg naar het beloofde land, maar nu in de eindfase. Dus kosmisch gezien gaat het nu snel gebeuren. Voor de mens duurt het nog één (1) generatie.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 23 mei 2004